Soralapja
Amit tudnod kell a tündérekről, angyalokról és otthonukról!
MENÜ

Üstökös

1. kötet: Világok kapuja:
Végre itt a vakáció! Sora meggyőzi szüleit, hogy hedd menjen el a lovastáborba. Az azonban nem úgy sikerül, ahogy tervezte. A tábor idejére egy fiatal, makacs lovat kap, akinek rossz emlékei vannak az ugratásról. Vajon tud segíteni neki Sora, hogy legyőzze félelmét? És mi az a pici fény, ami mindieg követi őt és Csillagfényesnek hívja magát?
A túrán társa megsérül, így elmegy az erdőbe segítségért, és egy kaput talál. Sora teljesen másmilyen világba csöppen, amilyenben eddig volt. Ki a pici néni és mit akar tőle? Sora hatlamas erő birtokában van, amiről eddig nem is tudott. Feltárul előtte, hogy ő ki is valójában.

2. kötet: Starcloud (Csillagfelhő):
Sorának hiányzik a bátyja, és még mindig nem tudja elhinni, hogy mi történt vele a nyáron. Váratlanul új osztálytárs érkezik, akinek a haja olyan vörös, akár a rózs szirma, a szeme pedig akár a smaragd.
Sora megtudja, a múltját, s feltárul előtte az igazság. Elmegy az égi aranyvárosba, s új kalandok várják. A sötétség ott lapul a város felett. De valyon sikerül egy fiatal lánynak megkűzdeni vele? És hová tűnt oly hirtelen a szerelme? Mi ez az új, hatalmas erő, ami Sora birtokában van?
Szerelem, kaland, árulás, varázslat. Ne hagyd ki Sora újabb lélegzetelállító kötetét!

3. kötet: Mindörökké fény:
Starluod felett a felhők ismét gyülekeznek. Halhatatlannak nevezik az illetőt, aki el akarja ragadni a fényt. Az új ellenség még a Földre is Sora után megy. Hogy birkózzon meg Sora a halhatatlannal? Miért lett a bátyja olyan dühös, mikor megmutatta neki a legendáról szóló tekercset? És mit jelenthet?
Az idő sürget. Sorának gyorsan kell lépnie, különben minden elveszhet.

4. kötet: Az utolsó felvonás:
Sorát lesújtja a tény, hogy szerelme, ezért egy titkos technikát vet be, ám az rosszul sikerül. Ezenkívül még megjelent egy bosszantó tényező is, amit örökségnek hívtak, s Sorát elkísérik az erdőbe egy bölcshöz, aki a segítségéért súlyos árat kér. Sora nehéz döntés előtt állt, de végül döntött. Vissza kell térnie a földre, ahol egy új és gyanús iskolatanár fogadja őt. Szokatlan aura lengi körül. Vajon ki lehet ő? A múlt kísértetként tör előre, s kitör a második nagy háború. Sora bosszút esküszik szülei gyilkosa ellen.
5.kötet: Végzet könyvei:
Sora tudomást szerez három könyvről, amiket a végzet könyveinek is neveznek, hiszen bennük minden le van írva, amit tudni kell a városról, az őrzőkről, vagy a családjáról. Keresni kezdi őket, ám van mégvalaki, aki tudomást szerez a rég elveszettnek hitt kötetekről. Vajon ki ér oda előbb? Sora, vagy az ellensége? Sorát rémálmok gyötrik, ahol egy lány hívja őt, s segítséget kér. Vajon a lány Sora nagybátyjának a szerelme? És mit keres egy toronyban? Az idő sürget, de még hátra van egy nyaralás is a földön, a mesés Korfu szegetre, ahol Sora a népének írásával találkozik, s új barátra lel egy parus cyanus személyében.
6.kötet:Holdfogyatkozás:
Egy ősi varázslat van készülőben, s Sora csak sodródik az események folyamában. Mit akar tőle, családjának gyilkosa? És mi az az ősi varázslat, ami a holdfogyatkozáskor idézhető csak meg? Starcloud ostrom alá kerül, s most nincs senki aki segítsen. Még az isteneket is leigázták. Vajon van esélye a fény népének a hatalmas sötétség ellen? Elérkezett a végső ütközet, s a történet vége. Mi lesz az Égi város sorsa? Vajon felül lehet kerekedni az ősi varázslaton? Vagy Sora örökre elveszik? A birodalmat kétségek gyötrik, míg a sötétség serege halad előre.

 

Hírek

  • Elkezdődött! Végre itt van!
    2010-10-14 12:33:10

    Végre elkészült a 4. kötet és íme, jön az ötödik! Ha bármit meg akartok tudni rólam, akkor írjatok legjobb barátnőm e-mail címére, ahonnét visszaírhatok. Tessék a címe: urban.fruzsina@freemail.hu Ne feledjétek, írjatok oda bátran, s ha lesz e-mail címem, feltétlenül szólok nektek.

    Megnyílt a legújabb oldalam, ahol rólam és a családom történetéről olvashattok, évszámokkal és bármit megtudhattok az őrzők titkos életéről. Ha kérdésed van, írj bátran! 1000%, hogy visszaírok nektek!

    Üdv.: Sora

Asztali nézet