Soralapja
Amit tudnod kell a tündérekről, angyalokról és otthonukról!
MENÜ

Starcloud királyi házának tagjai:

Konrad király:

      Egy rókadémon volt. Hollófekete bundája volt, mikor átváltozott. Fekete haja a derekáig ért, s két fekete rókafüle volt, és egy rókafarka, amikor emberi alakot öltött. Borostyánszín szeme nyugtalanul pásztázott mindent. Kedvenc viselete a sötétkék színű ruhája volt. Három gyermeke született Serinától. Meghalt: 1995. június. 21. hajnali 4 óra 50 perckor, miközben családját védte. Csillagjegye: oroszlán.

 

Serina királynő:

     Egy erős papnő volt, aki hozzáment egy démonhoz, Konrad Kurama királyhoz. Starcloud első uralkodói voltak. Serina királynőnek derékig érő, hollófekete haja volt, ami öreg korára ezüstössé változott. Acélszürke szemei mindig vidáman csillogtak. Igazi nevét utolsó lánya, Sora tudta meg: Ariadné. Legtöbbször fehérben és pirosban lehetett látni. Meghalt: 1995. június. 21. hajnali 4 óra 58 perckor, miután utolsó gyermekét átadta legidősebb lányának. Csillagjegye: mérleg.

 

Shin:

     Youko király bátyja, csak öccsével ellentétben, őbenne több az ember, hiszen anyja ember volt. Mivel így csak az egyik lény erejét örökölhette, teljesen ember lett. Vörös, derekáig érő haját mindig lófarokban hordja, ibolyaszín szemei nyughatatlanul járnak. A kardok mestere lett belőle. Rettegett harcos, rengeteg csatában vett már részt. Egyik csatája alkalmával, egy csúnya sebet szerzett az arcára, ami a mai napig megmaradt. Őt leginkább a sötétrózsaszín ruhájában lehet megpillantani. Csillagjegye: bika.

 

Szofi Kurama:

     A legidősebb gyermek. Aranyló haja a combjáig ért, égkék szemei voltak. Szőke bundájú rókává tudott átalakulni. Mindig kékbe és fehérbe öltözött, anyja papnői erejét örökölte. 16 évesen halt meg, 1995. június. 21. hajnali 5 óra 2 perckor, miután megmentette a húgát. Ezután az őrzők istennője, Nagy Anya istennővé avatta őt, korlátlan lehetőségeket tárva fel előtte. Csillagjegye: vízöntő.

 

Youko Kurama:

     A középső gyermek. Apja erejét és nevét örökölte, mely által uralkodik a növények felett. Ezüstszín haja a háta közepéig ér, ezüstszínű rókafülei és rókafarka van. Ezüstszínű rókává tud átalakulni. Leginkább fehér ruháját hordja. Húgáért lement a Földre, így emberi alakja Suuichi Minamino lett. Ilyenkor smaragdzöld szemei és vörös haja van, akár a rózsák szirma. Legkisebb húgával számtalan kalandban volt részük. Csillagjegye: szűz.

 

Amy Bloom Sora Kurama:

     A legfiatalabb testvér. Születése után, megkapta a Sárkány gömbjét, amit széttört, így uralja a tűz hatalmát. Ezen kívül örökölte apjának és anyjának is az erejét. Születése után pár nappal hatalmas háború robbant ki a királysárban, s őt nővére levitte a Földre az Ishiguro családhoz. 12 évig nem tudta, hogy kicsoda ő. De akkor elment egy táborba, s ott mindent megtudott. 14 éves korában egy elkerülhetetlen helyzetben, megmondta nevelőszüleinek, hogy ki is ő valójában. Akkor már ismerte a bátyját, akivel a táborban találkozott. Mindenféle ruhában szeret lenni, ami Starcloudra emlékezteti. Csillagjegye: ikrek.

 

Hercegek, nemesek, s ismertebb szereplők:

Tybalt:

     Sora szerelme. Először a földön találkoznak, akkor még nem az igazi alakjában mutatja magát, hanem emberibben. Ekkor még szürke szemei voltak, s hosszú, szőke haja volt, holott a valóságban rövid, fekete haja van és égkék szemei. Sorával örök szerelembe esnek, s bár rengeteg akadályon kell keresztülvergődniük, kitartanak. Tybalt, mint Sora, ő is őrző, bár szárnyait nemigen látni a történetben. Csillagjegye: rák.

 

Mrs. Haris:

     A nevét csak egyszer hallani a könyvben: Stella. Senki nem gondolná, hogy a rendszerető, kissé félelmetes házvezetőnőnek ilyen kedves hangzású neve van. Ő felel az egész kastély rendjéért, s mindig szigorú. Csillagjegye: nyilas.

 

Ambrus:

     Az első kötet gonosztevője. Csillagjegye: bak.

 

Adonis:

     A történet főgonoszának balkeze, aki úgy hiszi, nála nincs szebb a világon. Szőke hajjal és barna szemekkel rendelkezik, ezen kívül elég erős varázsló. Csillagjegye: halak.

 

Ördög:

     A főgonosz jobbkeze, s Starcloud világfának legjobb bérgyilkosának tartják. Ezentúl ő a negyedik legerősebb varázsló a világon. Csillagjegye: skorpió.

 

Sakyo:

     Sora fő ellensége, aki kivégezte a Kurama-házat, ám elfoglalnia nem sikerült, Serina királynő közbelépésének hála. Elvesztette az erejét, ám mikor Sora feltűnik, addigra visszaszerzi az erejét és a legerősebb varázslóvá válik. Ő és Sora örök ellenségek, halált esküdtek a másikra, de valami mégsem sikerülhet. Csillagjegye: ikrek.

 

Gajána mester:

     Az első kötetben tűnik fel, mint Sora első mesternője. Megtanítja őt íjjal harcolni, s az erejét használni. A kardforgatás alapjait is megmutatja neki. Ő tanítja meg Sorának az Anyalok Táncát, amiért Sora elnyeri a Fénytáncos nevet. Csillagjegye: nyilas.

 

A földi emberekről nem írok leírást, hiszen ők mégsem a leglényegesebbek.

 

Hírek

  • Elkezdődött! Végre itt van!
    2010-10-14 12:33:10

    Végre elkészült a 4. kötet és íme, jön az ötödik! Ha bármit meg akartok tudni rólam, akkor írjatok legjobb barátnőm e-mail címére, ahonnét visszaírhatok. Tessék a címe: urban.fruzsina@freemail.hu Ne feledjétek, írjatok oda bátran, s ha lesz e-mail címem, feltétlenül szólok nektek.

    Megnyílt a legújabb oldalam, ahol rólam és a családom történetéről olvashattok, évszámokkal és bármit megtudhattok az őrzők titkos életéről. Ha kérdésed van, írj bátran! 1000%, hogy visszaírok nektek!

    Üdv.: Sora

Szavazás

Na? Milyen az oldalam?
elmegy
rettenetes
egész jó
kiváló
Asztali nézet